Info New or Forgotten?

Tennisschool Jan de Rook

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl & Sportcenter Allround

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

MLTV'90

Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps- en prestatieve trainingen. De tennisschool is actief op Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg, Tennispark Welgelegen in Rijswijk in Scheveningen op Houtrust en in Midden-Delfland bij TC Hodenpijl en de laatst bijgeschreven locatie is MLTV90 in Monster waar we weer heel veel energie in krijgen dit weer op de kaart te zetten. Momenteel zijn er jaarlijks circa 2.800 tennissers aan de tennisschool verbonden.

Misschien heb jij vandaag wel een leuke tennisles gehad van een van onze trainers op school. We hopen dat je het leuk vind en als je dit leest heb je de flyer gelezen en gaan we je onderstaand naar de locatie verwijzen die bij jouw in de buurt is. Mocht je naar aanleding van deze informatie nog vragen hebben, bel ons dan op 070-3902722 of stuur een mail naar info@tennisschooljanderook.nl


Alle zomertrainingen staan online. Je kunt per locatie weer kijken waar, wanneer en hoe we je komende zomerperiode weer van dienst kunnen zijn. Wil je informatie? Bel (070-3902722) of mail even voor direct contact.
Zou je het leuk vinden om een GRATIS PROEFLES te volgen? Neem dan een kijkje op een van de open dagen die wij organiseren op onze locaties. Je kunt langskomen zonder je aan te melden.

Behoefte om extra wedstrijden te spelen ? Dan is dit toernooi wat voor jou! Je speelt enkel of dubbel wedstrijden tegen elkaar ( afhankelijk van het aantal inschrijvingen) Dit toernooi is bestemd voor alle leerlingen vanaf 18 jaar die deze winter/zomer lessen volgen op één van de locaties waar wij lesgeven. Van beginnende speler tot competitiespeler, iedereen kan meedoen!

De toernooien vinden plaats op de onderstaande locaties:

  • 06 september - Tennispark Welgelegen
  • 05 juli - Never Out Houtrust 

De kosten voor deze dag bedragen € 12,50 p.p. Je kunt inschrijven vanaf medio febrauri


UPDATE zondag 15 maart 2020.

Vanwege de pandemie die er op dit moment is moeten wij ALLE resterende winter trainingen op ALLE locaties voor ALLE doelgroepen annuleren. Wij berichten alle actieve cursisten met een email en zullen proberen, als we hier straks vanaf zijn, het op een passende manier met jullie op te lossen als er trainingen moeten worden ingehaald. 

Vooralsnog plannen we de zomertrainingen gewoon in en zullen per berichtgeving van de overheid, actie ondernemen. De lessen die ingepland staan voor april (de zomercursus) opgeschort tot nader orde en zodra wij meer informatie krijgen berichten we uiteraard.

Je speelt korte wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes met de balsoort en baangrootte die je gewend bent, leuke wedstrijdjes voor de fun! Er worden korte wedstrijden gespeeld tussen 12:00-14:00 uur. Als je inschrijft wordt er minimaal 1 ouder gevraagd om te assisteren bij de wedstrijden. Een week voor de start van de summertour wordt de planning bekendgemaakt per mail met de daarbij behorende tijden. 

Locatie: Tennispark Houtrust

In een aantal vakantieweken organiseren wij op maandag t/m woensdag een Tennis Fun Kamp op Tennispark Welgelegen (Rijswijk). Wij zouden het leuk vinden als je meedoet. Wil je meer informatie hebben mail dan even met Meester Tom. De exacte data zullen medio Februari 2020 worden aangeboden.

 


Persoonlijke verzorging van je lichaam, goed eten, bewegen en ontspannen is belangrijker geworden. Ons trainersteam probeert met een fysiek beroep fris, fruitig en fit te blijven. Eveneens speelt voeding een grote rol en daar heb je vaak wel wat hulp bij nodig. Onze partners hierin kunnen wij je echt aanbevelen. Naast de kennis, ervaring, enhousiasme en gedrevenheid spelen deze 2 dames ook nog eens op het hoogste niveau tennis, wat een mooie combinatie en wat een kennisbank hebben we hiermee in huis. Klik op de logo's voor meer informatie.