Zet svp afbeeldingen aan!

Tennisschool Jan de Rook

V.L.T.C. Sobri / Vreugd & Rust

Winterseizoen 2018 - 2019

Oosteinde 3, 2271 EA Voorburg

Telefoon 070-3902722 E-mail info@tennisschooljanderook.nl

HELP and INFO

Bij de inschrijving voor deze trainingen zitten enkele belangrijke voorwaarden. Lees deze svp goed en mocht je er vragen over hebben dan horen wij dit graag per mail (info@tennisschooljanderook.nl)

ZOMERPERIODE (April t/m September)

  • Een ieder die training wenst te volgen op VLTC Sobri dient lid te zijn. De tarieven van de lidmaatschappen zijn terug te vinden op de website van VLTC Sobri.
  • Na plaatsing in een cursus wordt de inschrijving automatisch doorgestuurd naar de ledenadministratie van VLTC Sobri en die ledenadministratie factureert het lidmaatschap. De factuur van de tennistrainingen wordt verzorgd door onze eigen organisatie. Men ontvangt dus 2 facturen, 1 voor de trainingen en 1 vanuit VLTC Sobri m.b.t. het abonnement!

NAJAARSPERIODE (Oktober t/m December (optioneel t/m Maart)

  • In deze periode worden de trainingen aangeboden berekend inclusief baanhuur. Er is in deze periode geen lidmaatschapsverplichting. Uiteraard adviseren wij wel om vrij te spelen naast de trainingen. Wil je een lidmaatschap afsluiten? Surf dan naar de website van Tennispark Vreugd & Rust.

WELCOME !

OR... do you know your username and password?

Then login first. Most fields on the registration form will be filled in automatically so you can finish it very quickly.
Never received a username? No problem. You will receive one automatically after your first registration.

User Name
Password
© PLANMYSPORT - 23 July 2019 04:50 - Gast